Over ons

Over Hanwel

Hanwel B.V. is importeur en distributeur van kwalitatief hoogwaardige leiding gerelateerde oplossingen en systemen voor verschillende markten. Vanuit Hengelo helpen wij met een gedreven team van specialisten onze klanten met advies en oplossingen voor hun situatie.

Bekijk ons team van professionals

Hanwel is onderdeel van Indutrade Benelux B.V.  Indutrade is een bedrijvengroep gericht op hoogwaardige technologieën voor industriële nichetoepassingen. 

Jaren van expertise

Met meer dan 50 jaar aan vakervaring is Hanwel een expert op het gebied van leiding gerelateerde oplossingen. Passie voor techniek en persoonlijk contact zorgen ervoor dat onze specialisten de beste oplossing voor u willen bieden. Ongeplande stilstand kost tijd, geld en energie. Juist op die cruciale momenten combineren wij ervaring met expertise en aandacht met daadkracht. Door niet te werken voor-, maar met onze opdrachtgevers zorgen we te allen tijde voor een passende oplossing.  

Hanwel is gecertificeerd volgens het ISO 9001:2015. Een integraal systeem dat verzekerd dat onze producten en diensten voldoen aan uw eisen.

Hanwellocatie
Lisega
lohse-logo-small
stenflex-logo-small
logo-habonim-slide-e1376042113614

Advies nodig over wat in uw situatie van toepassing is? Neem contact met ons op.