Inspectie

Iconen_Hanwelwebsite_GrInspectie

Inspectie

De specialisten van Hanwel voeren verschillende inspecties uit om de huidige staat van equipment te beoordelen. Neem contact op met onze specialisten om te bespreken wat voor inspectie er voor u van toepassing is. 

Inspecties

Inspectie van afsluiters 

Naast de beoordeling van de huidige staat van de afsluiters, wordt er bij de inspectie van afsluiters advies uitgebracht over hoe de afsluiter geoptimaliseerd kan worden. Hierbij kunnen we ook één op één vervangingen leveren voor oude, onbekende fabricaten. Samen met u worden er preventieve onderhoudsplannen opgesteld, waarbij Hanwel de aanwezige afsluiters en de benodigde reserveonderdelen bijhoudt. 

Inspectie van compensatoren 

Bij het beoordelen van de huidige staat van de compensatoren, zijn er een aantal aandachtspunten: visuele controle op beschadigingen, conditie en inbouwwijze. Bij rubbercompensatoren wordt ook de hardheid gemeten. Na de inspectie wordt er een uitgebreid inspectierapport opgesteld. Hierin staat een advies met betrekking tot eventueel te vervangen compensatoren vermeld. 

Inspectie van Lisega pipe supports en standaard supports 

Onze specialisten voeren inspecties van Lisega pipe supports uit, hierbij beoordelen we de huidige staat van de supports. Lisega componenten worden vaak slecht onderhouden, waardoor ze na tientallen jaren van gebruik in een zeer slechte staat zijn. Wij brengen in kaart welke supports aan vervanging toe zijn en stellen een uitgebreid inspectierapport op. Hierbij kunnen we ook alle aanwezige supports in kaart brengen om preventieve onderhoudsrondes mogelijk te maken. 

Heeft u behoefte aan inspectie? Neem contact met ons op.